Select your Top Menu from wp menus

Ashley Cole şi Gianluigi Buffon au prelungit contractele cu echipele la care evoluează

Portarul Gianluigi Buffon şi-a prelungit, miercuri, contractul cu echipa Juventus Torino pentru încă doi ani, actuala înţelegere urmând să expire în vara anului 2015. Buffon a spus că nu a avut oferte de la alte echipe. Gianluigi Buffon, în vârstă de 35 de ani, a fost achiziţionat de Juventus Torino în 2001 de la formaţia FC Parma.

Fundaşul stânga englez Ashley Cole a semnat prelungirea contractului pentru încă un sezon cu gruparea Chelsea, a anunţat, marţi, clubul din Premier League.
Precedentul contract expira la finalul acestui sezon, iar presa engleză a scris în repetate rânduri că jucătorul de 32 de ani ar putea pleca la Real Madrid sau Paris Saint-Germain.

sursa: mediafax.ro


Warning: file_get_contents(https://graph.facebook.com/comments/?ids=https://radioorhei.info/ashley-cole-si-gianluigi-buffon-au-prelungit-contractele-cu-echipele-la-care-evolueaza/): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 400 Bad Request in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 17

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 19