Select your Top Menu from wp menus

Asaltul separatiştilor asupra unei unităţi militare la Lugansk a fost RESPINS

Militarii din cadrul unei untăţi a Gărzii Naţionale din Lugansk au respins atacul separatiştilor proruşi. Conform situaţiei la 21.45 atacatorii s-au retras din preajma teritoriului unităţii militare, în rândul trupelor guvernamentale nu s-au înregistrat pierderi. Anterior Ministerul de Interne de la Kiev a anunţat că s-au înregistrat răniţi atât de o parte cât şi de cealaltă.
Rebelii au atacat în după-amiaza zilei unitatea militară №3035 – regimentul de escortare a persoanelor condamnate şi a celor reţinute.
Pe de altă parte mass-media ruseşti anunţă că un grup de soldaţi ai unităţii militare s-ar fi predat la insistenţa părinţilor veniţi la faţa locului, iar un alt grup s-a baricadat într-o încăpere din unitate.


Warning: file_get_contents(https://graph.facebook.com/comments/?ids=https://radioorhei.info/asaltul-separatistilor-asupra-unei-unitati-militare-la-lugansk-a-fost-respins/): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 400 Bad Request in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 17

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 19