Select your Top Menu from wp menus

Aș fi bucuros dacă doamna Drăgălin ar fi un model și-n lupta împotriva corupției/Dinu Plângău

Defilarea în calitate de model a șefei Procuraturii Anticorupție, Veronica Dragalin, pe peronul Gării din Chișinău, s-a lăsat nu doar cu comentarii laudative, ci și cu reacții caustice.

Fostul deputat, actualmente lider al Platformei DA, Dinu Plângău a scris pe Facebook o singură propoziție: „Aș fi bucuros dacă doamna Drăgălin ar fi un model și-n lupta împotriva corupției”.

Șefa PA, Veronica Dragalin a publicat, duminică, pe pagina sa de Facebook poze de pe peronul Gării din Chișinău, unde ea a defilat, cu prilejul Zilelor Diasporei, într-o rochie în stil național. Publicația șefei PA este însoțită de o mul’ime de comentarii admirative, cum ar fi: „Bravo, succese! Așa trebuie să lucreze un procuror între oameni!”


Warning: file_get_contents(https://graph.facebook.com/comments/?ids=https://radioorhei.info/as-fi-bucuros-daca-doamna-dragalin-ar-fi-un-model-si-n-lupta-impotriva-coruptiei-dinu-plangau/): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 400 Bad Request in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 17

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 19