Select your Top Menu from wp menus

Aruncatul gunoiul la întâmplare, pedepsit drastic si de politie

Dacă până nu demult persoanele care aruncau gunoiul la întâmplare puteau fi amendate doar de către organele pentru protecția mediului, de acum încolo şi poliţia va avea dreptul să aplice amenzi.

Parlamentul a făcut modificări la articolul 400 din Codul Contravențional, care permite angajaţilor MAI să pedepsească nedisciplinaţii, conform legii.
„Organele de poliție au atribuția să verifice respectarea ordinii publice pe străzi, piețe, artere rutiere, grădini publice, aeroporturi, gări și în alte locuri pentru asigurarea ordinii publice și securității cetățenilor și din acest motiv am decis să propunem un proiect de lege care să extindă competențele poliției”, a declarat deputatul liberal Victor Popa, în cadrul şedinţei legislativului.

Până în prezent, poliția putea doar să constate încălcarea regulilor de asigurare a curățeniei în localitățile din ţară, nu şi să amendeze persoanele.

sursa:24Hmd

 


Warning: file_get_contents(https://graph.facebook.com/comments/?ids=https://radioorhei.info/aruncatul-gunoiul-la-intamplare-pedepsit-drastic-si-de-politie/): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 400 Bad Request in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 17

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 19