Select your Top Menu from wp menus

Articolul despre TRANSPORTUL public nou la Orhei, cel mai CITIT în luna martie

Articolul despre promisiunea făcută  de primarul Ilan Shor în decembrie trecut, că începând cu 15 martie 2016 pe străzile din Orhei în regim de testare va circula transportul public nou,  conduce  topul accesărilor de pe site-ul Radioorhei.info în luna trecută.

Potrivit datelor statistice, printre cele mai citite știri de pe site, în luna martie, s-au mai  numărat şi  cele despre numirea conducătorilor noi în fruntea secțiilor Educație și Economie din cadrul Consiliului Raional Orhei și seria de articole despre scoatere la privatizare, de către CR Orhei, a stadionului din oraș.

Datele Google analitics arată că în martie site-ul radioorhei.info a fost accesat de peste 9,3 mii de vizitatori unici.  Peste 2/3 din cititorii site-ului sunt din R. Moldova, 14% –  din România, un procentaj în descreştere înregistrând cei din Italia, Marea Britanie şi alte ţări.

Peste 42% din cititorii radioorhei.info au vârste cuprinsă între 25 și 34 de ani, iar câte 19% o alcătuiesc cei cu vârsta între 18-24 și 35-44 de ani, respectiv.

 

 


Warning: file_get_contents(https://graph.facebook.com/comments/?ids=https://radioorhei.info/articolul-despre-transportul-public-nou-la-orhei-cel-mai-citit-in-luna-martie/): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 400 Bad Request in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 17

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 19