Select your Top Menu from wp menus

Arsenal de telefoane mobile, în mai multe centre de BAC

Un adevărat arsenal de telefoane mobile abandonate  au fost gasite în șase centre de BAC  gasite  in urma unui control efectuat de Comisia Naționala de Examene împreună cu colaboratori ai CCCEC. 

La examenul de vineri, 15 iunie, in  WC-ul centrului BAC  ”M. Viteazul” au fost găsite 6 telefoane mobile și o stație de transmitere a mesajelor. În căptușeala scaunelor din salile de examen  au mai fost depistate 16 telefoane și încă un aparat de transmitere-recepție.
În Centrul de BAC LT ”M. Eminescu”, Cimișlia, în 8 săli din cele 10 existente, au fost identificate 69 de telefoane mobile asupra candidaților.  Aceasi situatie a fost constata si in alte licee din raionul Briceni si municipiul Balti.
Ministerul Educației anunță că lucrările elevilor care au fraudat examenul vor fi anulate, iar președinții de centru- destituiți din funcție. Prin urmare, 104 candidați vor putea lua acest examen abia la anul viitor.
Anterior, în timpul examenelor la limba străină, colaboratorii CCCEC au găsit, în patru centre de bacalureat, 289 de telefoane mobile.


Warning: file_get_contents(https://graph.facebook.com/comments/?ids=https://radioorhei.info/arsenal-de-telefoane-mobile-in-mai-multe-centre-de-bac/): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 400 Bad Request in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 17

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 19