Select your Top Menu from wp menus

Arme şi muniţii au fost desoperite la frontiera moldo-română

La începutul săptămânii poliţiştii şi vameşii români, din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Sculeni au a depistat o armă cu aer comprimat cu luneta , calibru 4,5 mm si 46 proiectile metalice de calibru 4,5 mm.
Arma a fost declarată de şoferul unui atotturism Toyota, un ceteţean moldovean în vârstă de 41 de ani
La controlul de frontiera efectuat bărbatul a declarat ca detine arma si 46 proiectile metalice, dar nu poseda documentele privind provenienta si pe cele care ii confera dreptul de detinere si port al armei.
Politistii de frontiera au intocmit barbatului lucrare penala sub aspectul savarsirii infractiunilor de detinere sau port de arma neletala din categoria celor supuse autorizarii fara drept si contrabanda calificata.
La punctul de Trecere a Frontierei Albita a au fost descoperite , sub bancheta din spate a unui Duster 2 de cartuse de vanatoare care nu au fost declarate la intrarea in tara.
La volanul automobilului se afla un bărbat de 34 de ani, cu dublă cetăţenie. Acesta a declarat ca cele doua cartuse de vanatoare ar fi ramas in autoturism, in cursul saptamanii trecute, cand a participat impreuna cu mai multi prieteni la o vanatoare organizata pe raza raionului Singerei, R.Moldova.
În consecinţă moldoveanul s-a ales cu un dosar penal sub aspectul savarsirii infractiunilor de contrabanda calificata si nerespectarea regimului armelor si munitiilor.


Warning: file_get_contents(https://graph.facebook.com/comments/?ids=https://radioorhei.info/arme-si-munitii-au-fost-desoperite-la-frontiera-moldo-romana/): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 400 Bad Request in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 17

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 19