Select your Top Menu from wp menus

Arme franceze „made” sec.19, la hotarul R.Moldova

La postul vamal Leuşeni-Albiţa, la intrarea in R.Moldova, au fost depistate 3 arme de vânătoare din secolul XIX. Relicvele se aflau intrun  „Mercedes”-inmatriculat la Chisinau si condus de cetateni moldoveni.

Potrivit Serviciului Vamal, armele erau camuflate în coletele din Spania, printre andrelele unei umbrele de plajă şi printre furtunurile unei stropitori de grădină.
În rezultatul investigaţiei contrabandei s-a stabilit că armele au origine franceză. Conform gravurării manuale de pe paturile şi ţevile armelor, acestea datează din anul 1897. Mai mult, pe una din arme era aplicată o etichetă, care demonstrează că piesa este de unicat, confecţionată manual şi că este dintr-un lot expus la licitatie.
Oamenii legii au inițiat o cercetare suplimentară pentru a stabili cu exactitate provenienţa armelor şi cum au ajuns în coletul destinat unui locuitor al Capitalei Moldovei.


Warning: file_get_contents(https://graph.facebook.com/comments/?ids=https://radioorhei.info/arme-franceze-made-sec-19-la-hotarul-r-moldova/): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 400 Bad Request in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 17

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 19