Select your Top Menu from wp menus

Armata rusă spune că intenționează să creeze un coridor terestru spre regiunea transnistreană unde ”populația vorbitoare de limba rusă este oprimată”

Rusia intenționează să preia controlul deplin asupra Donbasului și sudului Ucrainei în cadrul celei de-a doua faze a operațiunii militare, a declarat vineri Rustam Minnekayev, comandantul adjunct al districtului militar central al Rusiei, relatează agenția de presă Interfax.

Rusia intenționează să creeze un coridor terestru între Crimeea, pe care Rusia a anexat-o în 2014, și Donbas, a afirmat înaltul oficial militar rus.

De asemenea, acesta spune ca, prin controlul sudului Ucrainei, Rusia va avea un alt coridor spre auto-proclamata republică separatistă Transnistria de pe teritoriul Republicii Moldova.

„Controlul asupra sudului Ucrainei este o altă cale spre Transnistria, unde există, de asemenea, dovezi că populația vorbitoare de limbă rusă este oprimată”, a susținut Minnekayev, citat de TASS, la o întâlnire în regiunea centrală rusă Sverdlovsk.

Ministerul rus al Apărării a transmis vineri dimineață că a lovit 58 de obiective militare din Ucraina în cursul nopții, inclusiv locații în care erau concentrate trupe, depozite de combustibil și echipamente militare.

Ministerul a afirmat și că a lovit, de asemenea, trei ținte cu rachete de înaltă precizie în Ucraina, inclusiv un sistem de apărare aeriană S-300 și o mare concentrare de trupe ucrainene și echipamentul acestora.

sursa: hotnews.ro


Warning: file_get_contents(https://graph.facebook.com/comments/?ids=https://radioorhei.info/armata-rusa-spune-ca-intentioneaza-sa-creeze-un-coridor-terestru-spre-regiunea-transnistreana-unde-populatia-vorbitoare-de-limba-rusa-este-oprimata/): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 400 Bad Request in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 17

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 19