Select your Top Menu from wp menus

Armata britanică ţine în rezervă 2.000 de militari pentru securitatea JO

Armata britanică va ţine în rezervă 2.000 de militari pentru situaţia în care vor apărea situaţii neprevăzute pe durata JO, după ce societatea care se ocupă de securitatea competiţiei nu a fost în măsură să asigure 10.400 de gardieni pentru acest eveniment, aşa cum s-a angajat prin contract, relatează MEDIAFAX.
Hugh Robertson, secretarul de stat pe probleme de sport, a precizat, miercuri, într-o conferinţă de presă, că „planurile de securitate sunt puse în aplicare şi prevăd până la 2.000 de militari suplimentari”.

Săptămâna trecută, armata britanică a fost nevoită să mobilizeze de urgenţă 3.500 de soldaţi, în urma anunţului făcut de societatea G4S, care s-a declarat incapabilă să asigure numărul de gardieni necesar evenimentului.
sursa: mediafax.ro


Warning: file_get_contents(https://graph.facebook.com/comments/?ids=https://radioorhei.info/armata-britanica-tine-in-rezerva-2-000-de-militari-pentru-securitatea-jo/): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 400 Bad Request in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 17

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 19