Select your Top Menu from wp menus

Arma care va controla multimea, in dotarea armatei SUA

Armata americană şi-a prezentat cea mai recentă armă, o rază electromagnetică ce-l face pe inamic să simtă o căldură puternică.
Nu o veţi vedea, nu o veţi auzi, nu o veţi mirosi. Dar o să o simţiţi, scrie Mediafax, cu referire la Daily Mail.

Proiectată în principal pentru controlul mulţimii, arma nu este letală şi din testele efectuate pe 11.000 de oameni, doar doi au suferit arsuri de gradul doi.

Arma se numeşte Active Denial System (ADS) iar când este activată produce o rază electromagnetică de frecvenţă înaltă pentru ţinte aflate la o depărtare de până la un kilometre.

Montată pe un vehicul militar, arma produce un asemenea disconfort oamenilor, încât singurul răspuns al acestora este să fugă. Pentagonul doreşte să producă noua armă şi pentru a fi folosită din avion.

Arma se doreşte a fi o variantă care nu produce răni majore ca gloanţele de cauciuc sau gazele lacrimogene.

Baza Marinei Militare Americane de la Quantico, Virginia, a fost locul în care a fost prezentat ADS.

După ce arma a fost testat şi pe jurnalişti, aceştia au mărturisit că s-au simţit ca într-un cuptor încins.

Prototipul ADS a fost anulat în 2008, dar doi ani mai târziu a fost utilizat în Afghanistan.

sursa: Elldor.Info


Warning: file_get_contents(https://graph.facebook.com/comments/?ids=https://radioorhei.info/arma-care-va-controla-multimea-in-dotarea-armatei-sua/): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 400 Bad Request in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 17

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 19