Select your Top Menu from wp menus

Arestat pentru omor la Orhei, şi-a pus capăt zilelor la Chişinău

Un bărbat de 28 ani, care a fost arestat în aprilie curent de poliţiştii din Orhei pentru omor,  şi-a pus capăt zilelor la Penitenciarul. Nr 13 din Chişinău.
Potrivit unui comunicat al Departamentului Instituţiilor Penitenciare după miezul nopţii colaboratorii penitenciarului nr.13 au fost alertaţi de colegul deţinutului care a depistat cadavrul, strangulat cu un cearşeaf care era legat de gratiile ferestruicii de la sistemul de ventilare.
Potrivit constatărilor preventive ale medicului legist, deţinutul nu avea semne de moarte violentă.
Bărbatul sinucigaş s-a aflat la evidenţa medicului psihiatru fiind în perioada iunie 2008 – decembrie 2012 internat la Spitalul de psihiatrie din or. Orhei, la tratament psihiatric forţat.

La 20 aprilie 2013, poliţiştii din Orhei l-au reţinut pentru omor, acesta fiind transferat câteva zile mai târziu la Penitenciarul nr. 17 – Rezina. La sfârşitul lunii iulie, deţinutul a fost adus la Penitenciarul nr. 13 pentru a fi supus unei expertize psihiatrice.


Warning: file_get_contents(https://graph.facebook.com/comments/?ids=https://radioorhei.info/arestat-pentru-omor-la-orhei-si-a-pus-capat-zilelor-la-chisinau/): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 400 Bad Request in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 17

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 19