Select your Top Menu from wp menus

Are 2 ani și este cel mai deștept copil din lume

Copilul vorbește trei limbi străine: engleza, spaniola, și româna, poate citi cărți, își poate scrie numele și alte cuvinte și poate rezolva puzzle-uri complicate.

Mai mult, familia declară că memoria copilului este absolut incredibilă și că a reușit să rețină deja aproape toate capitalele lumii, scrie click.ro.

Mama și bunica acestuia spun ca și-au dat seama că Anthony era un copil ceva mai special încă din primele luni de viață: „Era foarte curios, foarte atent la discuțiile adulților”, spune bunica Felicia.
Inteligența bebelușului a început însă să devină evidentă la șase luni, când, deși încă nu forma propoziții sau fraze, recunoștea toate literele alfabetului.

În luna februarie a acestui an, părinții lui Anthony Popa au decis să-i testeze coeficientul de inteligență, mergând la un specialist Mensa din Londra, Joan Freeman, potrivit site-ului canada.com
„Am vrut să fie examinat, să aibă mai multe oportunități”, a declarat Laura, mama băiatului. „Știam că e deștept, am vrut să știu cât e de deștept în comparație cu alți copii”.

În urma examinării, s-a stabilit că IQ-ul copilului este de 154, asta în condițiile în care media IQ-ului unui adult este de 100, iar a unui individ considerat inteligent este de 130. Imediat dupa aceea, Mensa Canada a decis să îl accepte pe micuț în organizație.

sursa: click.ro


Warning: file_get_contents(https://graph.facebook.com/comments/?ids=https://radioorhei.info/are-2-ani-si-este-cel-mai-destept-copil-din-lume/): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 400 Bad Request in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 17

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 19