Select your Top Menu from wp menus

Are 120 de ani şi s-a însurat a doua oară cu o femeie de 60 de ani

Hazi Abdul Noor din nord-estul Indiei a devenit cel mai bătrân om de pe pământ care a avut statut de ginerică. El s-a însurat a doua oara cu o conațională de-a sa, care are jumatate din vârsta sa.

La 6 ani după ce i-a murit prima soţie, Hazi Abdul Noor le-a spus fiilor săi să-i caute o nevastă care să aibă grijă de el.

„În listele de vot sunt trecut ca având 116 ani, însă eu am 120”, spune bătrânelul, care pare destul de tinerele pentru vârsta pe care o are.

„Mama noastră a murit în 2005, iar tatăl meu ne-a rugat să-i găsim o altă soţie. Nu a fost o muncă prea uşoară să-i găseşti o mireasă unui om care a trecut de 100 de ani. Totuşi, Dumnezeu ne-a scos-o în faţă pe Samoi Bibi, care are 60 de ani. Noua noastră mamă a mai fost măritată o singură dată, dar soţul ei a murit devreme şi nu a avut niciun copil”, a declarat fiul indianului.

După căsătoria cu Mr.Noor, care a adunat 500 de invitați, dintre care 122 de rude ale mirelui, Samoi s-a „procopsit” cu o mulţime de nepoţi şi nepoate, unele mai în vârstă decât ea.

SursaClick.ro


Warning: file_get_contents(https://graph.facebook.com/comments/?ids=https://radioorhei.info/are-120-de-ani-si-s-a-insurat-a-doua-oara-cu-o-femeie-de-60-de-ani/): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 400 Bad Request in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 17

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 19