Select your Top Menu from wp menus

Aproximativ zece persoane din Italia, testate pozitiv cu un virus de tip SARS

Aproximativ zece persoane din Italia au fost testate pozitiv cu un virus de tip SARS, însă nu prezentau simptomele bolii şi nu au fost plasate în carantină, a declarat un specialist în boli infecţioase pentru agenţia ANSA luni.”Aproximativ zece persoane au fost testate pozitiv, dar nu prezintă niciun simptom”, a declarat Alessandro Bartoloni, de la Clinica pentru boli infecţioase din cadrul Spitalului Careggi, la Florenţa.

„Ele nu au fost plasate în carantină, deoarece nu prezentau niciun simptom”, a adăugat specialistul, subliniind că sângele recoltat a fost trimis la Institutul pentru Sănătate de la Roma pentru al doilea control.

„Eram convinşi de afirmaţia OMS (Organizaţia Mondială a Sănătăţii) că virusul nu se propagă uşor şi că este mai degrabă agresiv, însă astăzi constatăm exact contrariul”, a adăugat Bartoloni.

Specialistul a anunţat că clinica continuă recoltările, pentru a afla care este extinderea şi difuzarea virusului.

MERS-Cov (Sindromul Respirator Coronar Viral din Orientul Mijlociu), numit în Italia „noul SRAS”, ar fi provocat în total moartea a aproximativ 30 de persoane.

sursa: mediafax.ro


Warning: file_get_contents(https://graph.facebook.com/comments/?ids=https://radioorhei.info/aproximativ-zece-persoane-din-italia-testate-pozitiv-cu-un-virus-de-tip-sars/): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 400 Bad Request in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 17

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 19