Select your Top Menu from wp menus

Aproape o jumatate din romani deplang comunismul si pe Ceausescu

Dacă ar trăi, Nicolae Ceauşescu ar fi votat preşedinte de aproape jumătate dintre românii de la ţară şi de o treime din cei care locuiesc la oraş, potrivit unui sondaj realizat de Institutul Român pentru Evaluare şi Strategie.

Fostul lider comunist ar obţine un astfel de rezultat dacă ar candida împotriva liderilor politici şi şefi de partide actuali. Acelaşi studiu arată că jumătate dintre respondenţi consideră că Nicolae Ceauşescu a fost un conducător bun şi doar 15% spun că a fost rău.

Întrebaţi dacă regretă căderea comunismului, aproape 40% au răspuns afirmativ. Sondajul a fost realizat de IRES în perioada 21-23 iulie.


Warning: file_get_contents(https://graph.facebook.com/comments/?ids=https://radioorhei.info/aproape-o-jumatate-din-romani-deplang-comunismul-si-pe-ceausescu/): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 400 Bad Request in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 17

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 19