Select your Top Menu from wp menus

Aprilie – o luna a muncii consistente pentru bibliotecarii de la Orhei

Luna aprilie a abundat in evenimente organizate in bibliotecile din raionul Orhei. Au fost marcate prin diverse activitati Ziua mondiala a cartii pentru copii, Saptamina lecturii, Ziua dreptului de autor,  Ziua bibliotecarului.

Cu prilejul sarbatorii profesionale, au fost facute totalurile unui concurs raional si constituit un Top al celor mai buni bibliotecari, a declarat Lidia Sataru, directoarea bibliotecii publice rationale (BPR) “Alexandru Donici”. Cu ocazia altor evenimente, au avut loc intalniri  cu scriitorii Iulian Filip si Vasile Romanciuc, concursuri si victorine pentru elevii din scoilile raionului si chiar prescolarii din orasul Orhei.

Dupa cum a mentionat Lidia Sataru, ultima saptamana a lunii aprilie a fost si mai bogata in actiuni culturale. Pe 26 aprilie  in incinta  BPR “A.Donici “  s-a desfasurat concursul raional “La izvoarele Intelepciunii”, dedicat scriitorului  Spiridon Vangheli, iar pe 27 aprilie – un  concus de carte la care au participat peste   90 de scriitori si tineri debutanti din raionul Orhei.


Warning: file_get_contents(https://graph.facebook.com/comments/?ids=https://radioorhei.info/aprilie-o-luna-consistenta-pentru-bibliotecarii-de-la-orhei/): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 400 Bad Request in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 17

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 19