Select your Top Menu from wp menus

APP majorează cuantumul pretențiilor din acțiunea față de Avia Invest

Pe data de 19 martie 2020 Agenția Proprietății Publice s-a adresat în judecătoria Chișinău cu cerere de chemare în judecată privind încasarea din contul SRL ”Avia Invest” a penalităților/daunelor pentru neexecutarea contractului, care la data adresării constituiau 514 200 EUR, anunță Agenția într-un comunicat.

Întru asigurarea acțiunii, Agenția a solicitat aplicarea sechestrului pe bunurile, inclusiv pe mijloacele bănești ale SRL ”Avia Invest”  în aceiași valoare. Prin încheierea din 23 martie 2020, Judecătoria Chișinău a satisfăcut solicitarea respectivă stabilind ședința examinării cauzei în fond pentru 16 iunie 2020.

Ședința preconizată a fost amînată pentru data de 16 iulie 2020, după Dispoziția Președintelui Judecătoriei Chișinău nr. 29 din 4 iunie 2020, ținând cont de situația epidemiologică.

Pe data de 16 iunie 2020, Agenția Proprietății Publice a prezentat instanței o cerere de majorare a cuantumului pretențiilor din acțiune cu 87 300 EUR pentru neexecutarea obligațiilor contractuale.

Pentru neexecutarea obligațiilor investiționale în termenele și modul stabilit de contract, suma totală solicitată de Agenție față de SRL ”Avia Invest”  în calitate de daune și penalități, este de 601 500 EUR.

APP îndeamnă managementul SRL ”Avia Invest” respectarea strictă a angajamentelor asumate în cadrul contractului de concesiune a Aeroportului Internațional Chișinău, creșterea transparenței în activitate și concentrarea pe creșterea calității și accesibilității serviciilor prestate de aeroport.


Warning: file_get_contents(https://graph.facebook.com/comments/?ids=https://radioorhei.info/app-majoreaza-cuantumul-pretentiilor-din-actiunea-fata-de-avia-invest/): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 400 Bad Request in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 17

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 19