Select your Top Menu from wp menus

Aplicaţii tactice efectuate de angajații BPDS „Fulger” al IGP VIDEO

Astăzi, 22 octombrie curent, întregul efectiv al BPDS „Fulger” a Inspectoratului General al Poliției, au efectuat un marş în forţă, desfășurînd aplicații tactice şi instrucţiuni de front pe o distanță de 15 km.

În cadrul evenimentului au participat veteranii AVSDS „Fulger”, care şi-au exprimat susţinerea şi mîndria faţă de nivelul de pregătire a angajaţilor Brigăzii. Pe parcursul marșului în forță, subdiviziunile de luptă ale Brigăzii au desfășurat exerciții speciale operativ-tactice.

Aplicațiile au avut scopul de a perfecționa capacitățile de luptă a unităţii, testării rezistenței fizice a efectivului, consolidării modului de acțiune în situații de criză, precum și verificarea tehnicii de luptă.


Warning: file_get_contents(https://graph.facebook.com/comments/?ids=https://radioorhei.info/aplicatii-tactice-efectuate-de-angajatii-bpds-fulger-a-igp-video/): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 400 Bad Request in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 17

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 19