Select your Top Menu from wp menus

Apel al diplomatului Dirk Schuebel pentru instalarea unui guvern funcțional

Ambasadorul Uniunii Europene la Chișinău, Dirk Schuebel a făcut apel la stabilitate politică și instalarea unui guvern funcțional în Republica Moldova pentru continuarea cursului ei european.
Într-un interviu cu ziarul Adevărul, diplomatul spune că primul pas a fost făcut prin desemnarea liderului liberal-democrat, Vlad Filat să formeze tot el și următorul guvern.
Astăzi se împlinesc șapte zile din totalul de 15 pe care premierul desemnat le are la dispoziție pentru a obține votul de învestitură al Parlamentului. Deocamdată, Filat poate miza numai pe cele 31 de voturi ale fracțiunii sale. Are un deficit de 20 de voturi și nici o altă fracțiune sau deputat nu i-a promis încă sprijinul.

sursa: europalibera.org


Warning: file_get_contents(https://graph.facebook.com/comments/?ids=https://radioorhei.info/apel-al-diplomatului-dirk-schuebel-pentru-instalarea-unui-guvern-functional/): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 400 Bad Request in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 17

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 19