Select your Top Menu from wp menus

Anunțul unor partide că vor boicota referendumul anti-Chirtoacă constituie un joc, opinie

Anunțul Partidului Democrat și Partidului Popular European că vor boicota referendumul de demitere a primarului municipiului Chișinău, Dorin Chirtoacă, constituie de fapt un joc. Declarații în acest sens au fost făcute în cadrul emisiunii „Piața Unirii” de la postul de televiziune Noroc TV, transmite IPN.

Deputatul Partidului Liberal, Roman Boțan, a afirmat că boicotul celor două formațiuni este un joc pentru că reprezentanții partidelor din Consiliul Municipal Chișinău au votat pentru stabilirea referendumului pe 19 noiembrie curent. „PDM face o favoare socialiștilor de a se distanța de aceștia ca imagine, iar acest lucru este imposibil pentru că toată lumea știe că de fapt PDM și PSRM au un joc, un plan pregătit. Deși PSRM contează pe faptul că va câștiga în viitorul scrutin capitala, PDM este de fapt cel care vrea să facă acest lucru”, a spus deputatul.

Vicepreședintele Partidului Acțiune și Solidaritate, Mihai Popșoi, a declarat că formațiunea pe care o reprezintă nu vrea să participe la ”jocul murdar pornit de către binomul „Plahotniuc-Dodon”, punând la bătaie Chișinăul. Noi nu avem nici pentru o secundă certitudinea sincerității Partidului Democrat”, a spus politicianul.

Analistul politic Ștefan Secăreanu este de părere că nu trebuie oferit sub nicio formă niciun prilej celor care au furat Republica Moldova ca atenția cetățenilor să fie distrasă de evenimente puse la cale. „Asemenea scenarii de arestare, reținere, referendumuri sunt fabricate, foarte bine gândite în acest scop – pentru a acoperi toate fărădelegile care au fost și vor fi comise”, consideră Ștefan Secăreanu.

Referendumul pentru demiterea primarului Dorin Chirtoacă a fost stabilit pentru 19 noiembrie 2017.


Warning: file_get_contents(https://graph.facebook.com/comments/?ids=https://radioorhei.info/anuntul-unor-partide-ca-vor-boicota-referendumul-anti-chirtoaca-constituie-un-joc-opinie/): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 400 Bad Request in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 17

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 19