Select your Top Menu from wp menus

Anunţ ŞOC către turştii de pe insulele Grand Cayman: „Feriţi-vă de delfinul violator!”.VIDEO

Turştii care fac scufundări în zona insulelor Grand Cayman au fost avertizaţi de către autorităţile locale să se ferească de un delfin poreclit „Stinky” care vrea să facă sex cu scafandri.
Mai mult, un cameraman a reuşit să îl filmeze pe delfinul-violator în timp ce făcea scufundări cu un prieten. Pe înregistrare se poate vedea cum delfinul agasează scafandrii şi are penisul în erecţie, gata să se împerecheze, scrie libertatea.ro.

„Animalul ăsta are 250 de kilograme de muşchi. Are doi metri şi o putere incredibilă. Mă scufund frecvent printre rechini şi ştiu câteva trucuri prin care să-i ţin la distanţă. Dar rechinii sunt timizi. Delfinii nu. Am încercat trucurile respective, dar mi-a dejucat fiecare plan. E foarte inteligent. Nu are rost să te joci cu ei, sunt foarte puternici şi n-ai nicio şansă”, a povestit scafandrul care l-a filmat pe „Stinky”, Michael Maes.

Un oficial de la Departamentul de Mediu din Insulele Cayman a punctat: „Se pare că devine din ce în ce mai persistent şi mai îndrăzneţ, atunci când întâlneşte înotători sau scufundători. Un delfin poate foarte uşor să rănească un scufundător în timpul interacţiunii. Departamentul de Mediu sfătuieşte cetăţenii să evite să intre în apă, dacă vede acest animal sau să iasă imediat”.

Postat pe Youtube în urmă cu zece zile, filmuleţul a strâns peste 200.000 de vizualizări.

sursa: libertatea.ro


Warning: file_get_contents(https://graph.facebook.com/comments/?ids=https://radioorhei.info/anunt-soc-catre-turstii-de-pe-insulele-grand-cayamn-feriti-va-de-delfinul-violator-video/): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 400 Bad Request in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 17

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 19