Select your Top Menu from wp menus

Anunţ devastator pentru cariera lui Adrian Mutu

Adrian Mutu nu mai este dorit de nimeni. Igor Campedelli, preşedintele Cesenei, a anunţat că Genoa, singura echipă care s-a interesat în această vară de atacantul român, s-a retras de la orice fel de negociere privind un eventual transfer.

Adrian Mutu nu doreşte să rămână la Cesena, echipă care a retrogradat în Serie B, însă nimeni nu-l mai vrea pe atacantul trecut de 33 de ani. Cesena vrea şi ea să scape de Mutu, dar trecerea românului la Genoa, singura echipă interesată de Briliant, a căzut, scrie realitatea.net.

„Pentru Mutu am avut o înţelegere de principiu cu Genoa, dar apoi totul a picat. Adrian este pe lista de transferuri, vom vedea ce se întâmplă până pe 31 august”, a spus Igor Campedelli, preşedintele Cesenei, pentru Sky Sports, citat de Tutto Cesena.


Warning: file_get_contents(https://graph.facebook.com/comments/?ids=https://radioorhei.info/anunt-devastator-pentru-cariera-lui-adrian-mutu/): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 400 Bad Request in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 17

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 19