Select your Top Menu from wp menus

Antrenorul echipei Bulgariei de lupte greco-romane a intrat în greva foamei

Antrenorul echipei Bulgariei de lupte greco-romane, Armen Nazaryan, dublu campion olimpic, a intrat în greva foamei, sâmbătă, în semn de protest faţă de propunerea privind scoaterea luptelor din programul pentru JO din 2020, a anunţat federaţia bulgară de profil.
Nazaryan, în vârstă de 38 de ani, campion olimpic la lupte greco-romane la Atlanta (1996) şi Sydney (2000) „nu se va mai hrăni până la începerea Campionatelor Europene, în 22 martie, la Tbilissi”, se arată în comunicatul forului bulgar.

Un alt campion olimpic, Valentin Iordanov, a înapoiat din acelaşi motiv medalia de au la categoria 52 kilograme, pe care a câştigat-o la Atlanta.

Comitetul Executiv al Comitetului Internaţional Olimpic a decis, la 12 februarie, să propună scoaterea luptelor din rândul sporturilor olimpice de bază, începând cu ediţia din 2020 a Jocurilor Olimpice de vară.

Programul olimpic pentru 2020 va fi aprobat la sesiunea Comitetului Internaţional Olimpic (CIO) programată în septembrie, la Buenos Aires.

sursa: mediafax.ro


Warning: file_get_contents(https://graph.facebook.com/comments/?ids=https://radioorhei.info/antrenorul-echipei-bulgariei-de-lupte-greco-romane-a-intrat-in-greva-foamei/): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 400 Bad Request in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 17

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 19