Select your Top Menu from wp menus

ANSA a elaborat cerințe pentru toate produsele livrate în grădinițe și școli

Mecanismul de achiziție a produselor pentru grădinițe și scoli necesită să fie perfecționat, afirmă directorul general al Agenției pentru Siguranța Alimentelor. Gheorghe Gaberi a declarat jurnaliștilor că ANSA a elaborat cerințe stricte pentru toate produsele livrate în instituțiile de învățământ.

„Este important să fie respectate aceste cerințe, să fie asigurat un control riguros. În acest context, am convenit cu Ministerul Sănătății, am delimitat responsabilitățile, ca să nu rămână niciun aspect fără control”, a spus directorul general ANSA.

Potrivit lui Gheorghe Gaberi, la această etapă direcțiile de educație semnează contracte pentru livrarea produselor alimentare pentru o perioadă de șase luni. În unele cazuri nici nu se cunoaște cum vor arăta aceste produse, mai ales dacă e vorba de legume sau fructe. Astfel, trebuie identificate alte modalități de achiziție a acestor produse, dar și a celor cu termen de valabilitate redus, a mai spus directorul ANSA.


Warning: file_get_contents(https://graph.facebook.com/comments/?ids=https://radioorhei.info/ansa-a-elaborat-cerinte-pentru-toate-produsele-livrate-in-gradinite-si-scoli/): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 400 Bad Request in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 17

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 19