Select your Top Menu from wp menus

ANRE acuză un agent economic că a furat gaze naturale de cca 2 mln de lei

Agenția Națională pentru Reglementare în Energetică (ANRE) a remis Procuraturii Generale materialele privind rezultatele unui control efectuat la întreprinderea ”Sălcioara–Vascan” SRL, care deține licențe pentru furnizarea și distribuția gazelor naturale, anunţă instituţia într-un comunicat.

Controlul a fost efectuat în urma unei petiții parvenite la ANRE pe 17 ianuarie 2013 și prin care reglementatorul era informat că, în complicitate cu unii angajați ai SRL ”Chișinău-Gaz”, conducerea ”Sălcioara–Vascan”SRL, prin metode de falsificare a actelor de evidență a gazelor naturale, a comis furturi de gaze naturale în proporții deosebit de mari.

În urma controlului, efectuat de angajații ANRE la această întreprindere, au fost depistate mai multe ilegalități, inclusiv furtul a 500 481 m3 de gaze naturale, estimat la 1 925 400 de lei. ANRE presupune că în acest caz cifrele ar putea fi mult mai mari, or conducerea întreprinderii a refuzat să prezinte spre verificare toate actele de evidență a gazelor naturale.


Warning: file_get_contents(https://graph.facebook.com/comments/?ids=https://radioorhei.info/anre-acuza-un-agent-economic-ca-a-furat-gaze-naturale-de-cca-2-mln-de-lei/): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 400 Bad Request in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 17

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 19