Select your Top Menu from wp menus

Angelina Jolie şi Brad Pitt au obţinut autorizaţia de căsătorie

Actorii americani Angelina Jolie şi Brad Pitt se vor căsători cel mai probabil în luna mai, renumitul cuplu de la Hollywood obţinând, la sfârşitul lunii februarie, autorizaţia de căsătorie, pe care trebuie să o folosească în decurs de maximum 90 de zile.

Conform femalefirst.co.uk, fosta soţie a lui Brad Pitt, actriţa Jennifer Aniston, intenţionează să se căsătorească şi ea tot în luna mai, cu actualul ei logodnic, actorul Justin Theroux.

„Brad şi Angelina au la dispoziţie puţin timp pentru a-şi organiza nunta, din cauza termenului de 90 de zile, după care autorizaţia lor va expira. Trei luni nu înseamnă aproape nimic atunci când trebuie să organizezi o nuntă, mai ales când este vorba de o nuntă atât de importantă ca a lor”, a declarat o sursă pentru tabloidul britanic The Sun.

„Toate datele par să indice faptul că ei se vor căsători în mai, imediat după încheierea Festivalului de Film de la Cannes, întrucât ei vor să îşi unească destinele în Franţa”, a adăugat aceeaşi sursă.

Jennifer Aniston şi Justin Theroux au fost foarte ocupaţi în ultima vreme cu organizarea nunţii lor şi, potrivit unor surse, cei doi se vor căsători tot în luna mai.

Dacă ambele cupluri vor decide să se căsătorească în mai, acest fapt ar putea genera probleme serioase în alcătuirea listelor de invitaţi, întrucât cei patru actori au mulţi prieteni comuni.

Cuplul Jolie-Pitt intenţionează să se căsătorească după Festivalul de la Cannes, care se va încheia pe 26 mai, într-o ceremonie ce va fi organizată la Chateau Miraval, un domeniu spectaculos, pe care cuplul îl deţine în sudul Franţei.

Pe de altă parte, Jennifer Aniston şi Justin Theroux şi-au ales deja verighetele, fosta actriţă-vedetă din serialul „Prietenii tăi” şi-a ales deja rochia de mireasă, iar cuplul internţionează să se căsătorească în Hawaii.

Angelina Jolie şi Brad Pitt au interpretat rolul unui cuplu de asasini profesionişti în „Domnul şi doamna Smith/ Mr. & Mrs. Smith” în anul 2005. Atracţia dintre cele două staruri, atât de palpabilă pe marele ecran, s-a transpus în scurt timp şi în viaţa reală. Brad Pitt a divorţat de Jennifer Aniston în 2005, după patru ani şi jumătate de căsnicie, pentru a fi împreună cu Jolie.

Cei doi actori, botezaţi de presa de la Hollywood „Brangelina”, sunt împreună de şapte ani şi au şase copii: trei adoptaţi – Maddox, născut în august 2001, în Cambodgia, Zahara, născută în ianuarie 2005, în Etiopia, şi Pax, născut în noiembrie 2003, în Vietnam – şi trei biologici, Shiloh, născută în mai 2006, şi gemenii Knox şi Vivienne, născuţi în iulie 2008.

sursa: mediafax.ro