Select your Top Menu from wp menus

Angelina Jolie isi va invita fostii soti la nunta

Angelina Jolie intentioneaza sa-si invite fostii soti la nunta sa cu actorul Brad Pitt , scrie vedeta.ro

In urmatoarele saptamani, vedeta vrea sa-i includa pe lista de invitati pe Jonny Lee Miller si pe Billy Bob Thornton.

„Angelina a ramas prietena atat cu Jonny, cat si cu Billy, deci cu siguranta vor fi invitati la nunta”, a declarat o sursa apropiata cuplului.

Nunta va avea loc la castelul Miraval, resedinta din Franta a cuplului Angelina Jolie – Brad Pitt . Deocamdata nu se cunoaste data la care aceasta va avea loc. In schimb, se stie ca cei doi au apelat la bijutierul Robert Procop, caruiau i-au comandat doua verighete, valoarea uneia fiind de peste 700.000 de dolari.

Brad Pitt are la activ o casatorie cu Jennifer Aniston , de care a divortat in 2005, dupa ce a intalnit-o pe Jolie.

Angelina s-a casatorit pentru prima oara in 1996, cu Jonny Lee Miller, relatia lor rezistand trei ani. Un an mai tarziu, s-a casatorit cu actorul Billy Bob Thornton, de care avea sa divorteze in 2003.

sursa: vedeta.ro


Warning: file_get_contents(https://graph.facebook.com/comments/?ids=https://radioorhei.info/angelina-jolie-isi-va-invita-fostii-soti-la-nunta/): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 400 Bad Request in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 17

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 19