Select your Top Menu from wp menus

Angelina Jolie este gata să renunţe la actorie

Actriţa Angela Jolie spune că este pregătită să renunţe la actorie pentru a petrece mai mult timp cu cei şase copii pe care îi are cu partenerul ei de viaţă, actorul Brad Pitt.

Actriţa în vârstă de 37 de ani spune că este gata „să întoarcă spatele Hollywood-ului”, pentru că fiii ei încep să intre în adolescenţă. Cel mai mare copil al ei, Maddox, are în prezent 11 ani, informează thesun.co.uk, citat de mediafax

„Cred că voi renunţa la actorie pe măsură ce copiii vor deveni adolescenţi, pentru că vor avea nevoie de mai multă atenţie. Dacă voi renunţa mâine, mă voi simţi foarte bine acasă”, a spus Jolie.

Mult aşteptata nuntă a actorilor Brad Pitt şi Angelina Jolie, care alcătuiesc unul dintre cele mai cunoscute cupluri de la Hollywood, urmează să aibă loc în curând, a anunţat Brad  săptămâna aceasta, pe când se afla la New York, unde a asistat la premiera celui mai recent film al său, „Killing Them Softly”.

 „Momentul este foarte apropiat. Se va întâmpla în curând. Am o presimţire bună faţă de asta”, a adăugat actorul american.

Cei doi actori, botezaţi de presa de la Hollywood „Brangelina”, sunt împreună de şapte ani şi au şase copii: trei adoptaţi – Maddox, născut în august 2001, în Cambodgia, Zahara, născută în ianuarie 2005, în Etiopia, şi Pax, născut în noiembrie 2003, în Vietnam – şi trei biologici, Shiloh, născută în mai 2006, şi gemenii Knox şi Vivienne, născuţi în iulie 2008.

 

sursa: mediafax.ro


Warning: file_get_contents(https://graph.facebook.com/comments/?ids=https://radioorhei.info/angelina-jolie-este-gata-sa-renunte-la-actorie/): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 400 Bad Request in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 17

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 19