Select your Top Menu from wp menus

Angela Merkel: Europa nu va lăsa Rusia „să ignore dreptul internaţional” în Ucraina

Cancelarul german Angela Merkel a afirmat că Europa nu intenţionează să lase Rusia „să ignore dreptul internaţional” în cadrul crizei din Ucraina, în discursul său de Anul Nou. „Evident, vrem să construim securitatea noastră în Europa cu Rusia şi nu împotriva Rusiei”, a declarat Merkel.
„Însă este clar că Europa nu poate accepta şi nu va accepta nerespectarea dreptului internaţional”, a adăugat cancelarul german.
Discursul, în care ea transmite urări germanilor pentru Anul Nou, a fost înregistrat marţi şi urmează să fie difuzat miercuri seară de posturi de televiziune germane.
În criza ucraineană, „Europa a decis să nu fie divizată, ci să acţioneze unit, pentru a-şi apăra ordinea de pace şi valorile”, a afirmat ea.
„Unitatea Europei nu este un scop în sine, însă reprezintă cheia pentru soluţionarea crizei din Ucraina”, a adăugat ea.


Warning: file_get_contents(https://graph.facebook.com/comments/?ids=https://radioorhei.info/angela-merkel-europa-nu-va-lasa-rusia-sa-ignore-dreptul-international-in-ucraina/): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 400 Bad Request in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 17

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 19