Select your Top Menu from wp menus

Angajaţilor structurilor de forţă din Rusia li s-a INTERZIS să plece în 150 de ţări

Autorităţile ruse au decis interzicerea accestului în 150 de ţări ale angajaţilor din instituţiile de forţă. Interdicţia se aplică tuturor poliţiştilor, celor din cadrul serviciului federal de migraţiune, serviciului federal de executare a pedepselor, serviciului antidrog şi parţial celor din cadrul ministerului apărării.
Potrivit poliţiştilor, dacă înainte toate plecările peste hotare se efectuau cu acordul conducerii, iar pentru a petrece un concediu în afara Rusiei era de ajuns informarea superiorilor, acum angajaţii operativi şi anchetatorii nu mai pot pleca din ţară. Deocamdată nu se cunoaşte pe ce perioadă se aplică interdicţia, la moment aceasta este fără termen.
În structurile de forţă din Rusia sunt angajate cca 4 mln de persoane. Lista ţărilor interzise spre vizitate include ţările din UE, SUA, Canada, Japonia şi Coreea de Sud, Australia alte ţări din Africa şi America Latină.

sursa: National.MD

lista tarilor interzise


Warning: file_get_contents(https://graph.facebook.com/comments/?ids=https://radioorhei.info/angajatilor-structurilor-de-forta-din-rusia-li-s-a-interzis-sa-plece-in-150-de-tari/): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 400 Bad Request in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 17

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 19