Select your Top Menu from wp menus

Angajații DSE Orhei au intervenit la lichidarea mai multor incendii

Photo Credit To DSE Orhei - foto simbol

Săptămăna precedentă apelurile parvenite în Unitățile de Salvatori și Pompieri din Orhei, Rezina. Telenești și Șoldănești, au fost cu scop de prevenire sau răspindire a unor cazuri de incendiere.  Din cauza nerespectării regulilor de exploatare a sobelor și normelor antiincendiare, pompierii au intervenit la lichidarea incendiilor în sectorul locativ, din fericire fără a fi înregistrate victime, se spune într-un comunicat al Direcției Situații Excepționale Orhei.

Astfel, la 16 decembrie, pompierii din Orhei au fost alertați precum că într-un sector al orașului, la o casă de locuit s-ar fi aprins ceva în podul casei și iese fum abudent. La fața locului s-a constat că s-a aprins coșul de fum. Pompierii au stopat raspîndirea încendiului.

Un alt caz de incendiu a avul loc în s. Susleni, r-l Orhei în ziua de 17 decembrie, într-o casă, unde au ars bunurile din două odăi. În aceiași zi pompierii din Șoldănești au lichidat incendiul dintr-o casă din Răspopeni, unde deasemenea au ars bunuri materiale. Cauzele urmează a fi constatate.

În seara de 18 decembrie, printr-un apel telefonic, pompierii din Orhei au fost anunțați că la Ivancea, sectorul vilelor arde o casă. Ajunși la destinație, s-a constat că focul a cuprins podul casei și acoperișul. Cauza se stabilește.

Totodată, pe parcursul săptămînii trecute, angajații DSE mun. Orhei au desfășurat măsuri de prevenire cu scop de minimalizare a cazurilor de incendii în sectorul locativ și prevenirea situațiilor de urgență și excepționale în perioada sărbătorilor de iarnă.

Doar printr-un comprtament preventiv putem ivita situații de risc!

20.12.2021                                        Direcția Situații excepționale mun. Orhei


Warning: file_get_contents(https://graph.facebook.com/comments/?ids=https://radioorhei.info/angajatii-dse-orhei-au-intervenit-la-lichidarea-mai-multor-incendii/): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 400 Bad Request in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 17

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 19