Select your Top Menu from wp menus

Angajaţii CFM au intrat în grevă

Angajaţii Î.S „Calea Ferată din Moldova” (CFM) au intrat în grevă. Oamenii ameninţă că vor protesta până când le vor fi achitate salariile. Angajaţii CFM se plâng că nu şi-au primit leafa din luna mai. Oamenii sunt indignaţi că, deşi vin la muncă în fiecare zi, nu-şi pot asigura familiile cu strictul necesar.

Administratorii CFM recunosc că salariile continuă să întârzie, dar spun că vor remedia situaţia în timpul apropiat. „Cauza la toate acestea este situaţia regională economică, reducerea volumului de pasageri, dar şi o organizare neadecvată a structurii întreprinderii”, afirmă Vladimir Cebotari, directorul general al CFM.

La începutul lunii iunie, zeci de angajaţi ai întreprinderii au blocat un tronson de cale ferată de pe teritoriul Gării din Chişinău, protestând astfel faţă de întârzierea salariilor. Atunci, administraţia a declarat că reţinerile ar avea loc pentru că în ultima perioadă s-ar fi redus încasările. Asta, în condiţiile în care la începutul lunii aprilie, călătoriile interurbane cu trenul s-au scumpit cu 20 la sută pentru fiecare kilometru parcurs.

sursa: trm.md


Warning: file_get_contents(https://graph.facebook.com/comments/?ids=https://radioorhei.info/angajatii-cfm-au-intrat-in-greva/): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 400 Bad Request in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 17

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 19