Select your Top Menu from wp menus

Angajat al Secţiei de examinare şi înregistrare a transportului din Floreşti, reţinut pentru trafic de influenţă

Inginerul Secţiei de examinare şi înregistrare a transportului din Floreşti a fost reţinut de către ofiţerii DGT Nord a CNA şi procurorii anticorupţie, după ce ar fi pretins 450 de euro de la un bărbat. Potrivit datelor preliminare, în acţiunile acestuia se reţine o bănuială rezonabilă că ar fi comis trafic de influenţă atunci când ar fi promis unui conducător auto că poate influenţa membrii Comisiei de examinare şi că-i poate determina să-i elibereze permisul de conducere pentru categoria de calificare B.

În acest caz a fost deschis un dosar penal în baza art. 326 Cod penal – trafic de influenţă, iar în după-amiaza de ieri, bănuitul a fost reţinut în flagrant, imediat după primirea banilor.

Angajatul SEET se va afla în custodia DGT Nord a CNA pentru 72 de ore, iar după expirarea acestui termen procurorii urmează să depună demersurile de rigoare la judecătorul de instrucţie în vederea stabilirii măsurii de reprimare. Dacă va fi găsit vinovat, funcţionarul riscă până la 6 ani de închisoare.


Warning: file_get_contents(https://graph.facebook.com/comments/?ids=https://radioorhei.info/angajat-al-sectiei-de-examinare-si-inregistrare-a-transportului-din-floresti-retinut-pentru-trafic-de-influenta/): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 400 Bad Request in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 17

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 19