Select your Top Menu from wp menus

Angajat al Poliției de Frontieră prins în flagrant, în timp ce vindea marijuana

Un angajat al Poliției de Frontieră, Direcția Regională Cahul a fost reținut în flagrant, în timp ce încerca să comercializeze cinci pahare (700 grame) de marijuana.

Operațiunea a fost derulată joi, 30 august, aproximativ la ora 11:00, de ofițerii Secției Poliție Criminală a Comisariatului de Poliție Cahul.

Sergentul, un varsta de de 27 ani, îmbrăcat în uniformă în afara orelor de serviciu, a fost încătușat în plină stradă, chiar în centrul orașului Cahul. Potrivit informației operative, acesta intenționa să vândă drogul unor persoane anterior judecate.

Pe numele acestuia a fost deschisă o cauză penală (Circulația ilegală a substanțelor narcotice psihotrope, sau a analoagelor lor în scop de înstrăinare). Dacă vinovăția acestuia va fi demonstrată în instanță, tânărul riscă sancțiune cu amendă de la 600 la 900 u.c. sau privațiune de libertate de până la doi ani.

Poliția cercetează cazul în continuare, în vederea stabilirii tuturor circumstanțelor și acumulării tuturor probleor necesare, informeaza Centrul de presa al DP al MAI.

 

 


Warning: file_get_contents(https://graph.facebook.com/comments/?ids=https://radioorhei.info/angajat-al-politiei-de-frontiera-prins-in-flagrant-in-timp-ce-vindea-marijuana-barbatul-risca-pedeapsa-cu-inchisoare-de-pana-la-doi-ani/): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 400 Bad Request in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 17

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 19