Select your Top Menu from wp menus

Andrian Sosnovschi este noul antrenor al Milsami Orhei

Iurie Osipenco a părăsit funcția de antrenor principal al clubului Milsami. Echipa a fost preluată de Andrian Sosnovschi , care a mai activat anterior la gruparea din Orhei în calitate de asistent ai foștilor antrenori Ștefan Stoica și Gheorghi Yartsev.

Osipenco a fost la cîrma Milsami din anul 2014 și a cucerit cu echipa primul titlu în istoria formației în sezonul 2014/15, în sezonul 2015/16 Osipenco și-a dat deja o dată demisia din funcția sa, însă a revenit la club în scurt timp.

Noul antrenor al vulturilor, Andrian Sosnovschi, a jucat pentru Milsami în perioada anilor 2010-2013, marcînd în 5 meciuri.


Warning: file_get_contents(https://graph.facebook.com/comments/?ids=https://radioorhei.info/andrian-sosnovcshi-este-noul-antrenor-al-milsami-orhei/): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 400 Bad Request in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 17

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 19