Select your Top Menu from wp menus

Andrei Năstase și Renato Usatîi acuză guvernarea de intimidare și denigrare a oponenților politici

Partidul Platforma Demnitate și Adevăr și formațiunea Partidul Nostru acuză guvernarea și pe liderul PDM Vlad Plahotniuc de faptul că ar sta în spatele unei campanii de denigrare a oponenților politici, dar și de intimidare și presiuni asupra membrilor de partid din teritoriu. Aceasta s-ar face, potrivit liderilor celor două formațiuni, în contextul unei ample acțiuni de protest care ar urma să se desfășoare duminică la Chișinău. Partidul Democrat califică declarațiile drept politice.

Persecuțiile membrilor Platformei Demnitate şi Adevăr de către actualul regim capătă proporții ieșite din comun, a declarat liderul PPDA, Andrei Năstase. El a menționat că au fost puse pe rol dosare în privința unor membrii ai Platformei DA care au participat la protestele din ianuarie și aprilie anul trecut, fiind pregătite anchete și pe numele său.

In același timp, reprezentanții formațiunii Partidul Nostru au acuzat că se fac presiuni asupra cetățenilor din teritoriu și asupra membrilor de partid pentru a împiedica participarea la protestul preconizat pentru 11 iunie. 

Solicitat de Radio Chișinău, purtătorul de cuvânt al Partidului Democrat Vitalie Gămuraru a comentat acuzațiile reprezentanților celor două formațiuni ca fiind politice.

„N-ar fi rostul să comentăm aceste declarații. Este poziția pe care o au partidele în cauză ca partide de opoziție, dar în rest este vorba de activitatea organelor de anchetă care nu are nimic cu activitatea de partid”, a declarat Vitalie Gămuraru.

Un protest organizat de mai multe partide de opoziție împotriva modificării sistemului electoral se va desfășura duminică la Chișinău.
sursa: radiochisinau.md


Warning: file_get_contents(https://graph.facebook.com/comments/?ids=https://radioorhei.info/andrei-nastase-si-renato-usatii-acuza-guvernarea-de-intimidare-si-denigrare-a-oponentilor-politici/): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 400 Bad Request in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 17

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 19