Select your Top Menu from wp menus

Andrei Năstase neagă că ar fi angajat o firmă de lobby pentru promovarea rezoluției introduse în Congresul Statelor Unite săptămâna trecută

Liderul partidului Platforma DA, Andrei Năstase, neagă că ar fi angajat o firmă de lobby pentru promovarea rezoluției introduse în Congresul Statelor Unite săptămâna trecută, în care se cere o anchetă americană în privința furtului bancar moldovean și spălării de bani prin băncile moldovene.

Nu am angajat pe nimeni să facă un lucru elementar și anume să apropie găsirea miliardului”, a afirmat Năstase într-un interviu pentru radio Europa Liberă.

Năstase mai spune că în Statele Unite s-ar face deja o anchetă, și că el personal ar fi depusă mărturii în fața unor „agenți federali”, fără însă să precizeze ai cărei instituții sunt „agenții”, și fără să prezinte alte dovezi.

Mai devreme, spicherul Andrian Candu a spus tot într-un interviu pentru radio Europa Liberă că rezoluția vehiculată în Congres în care este vizat personal ar fi opera unei firme de lobby angajată de Andrei Năstase.

Candu a recunoscut că și propriul său Partid Democrat a angajat la Washington o firmă de lobby, dar nu cu scopul de a-l contracara pe Năstase, ci pentru a menține Republica Moldova în atenția conducerii Statelor Unite.


Warning: file_get_contents(https://graph.facebook.com/comments/?ids=https://radioorhei.info/andrei-nastase-neaga-ca-ar-fi-angajat-o-firma-de-lobby-pentru-promovarea-rezolutiei-introduse-in-congresul-statelor-unite-saptamana-trecuta/): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 400 Bad Request in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 17

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 19