Select your Top Menu from wp menus

Andrei Năstase: Avem nevoie un candidat agreat atât de stânga, cât şi de dreapta

Platforma „Demnitate şi Adevăr” optează pentru un candidat comun al opoziţiei pentru alegerile prezidenţiale, care să fie agreat atât de dreapta, cât şi de stânga. Declaraţia a fost făcută de către liderul Platformei, „DA”, Andrei Năstase, în cadrul emisiunii „Puterea a patra” de la postul de televiziune „N 4”, transmite IPN.

„Considerăm necesar ca întreaga opoziţie anti-oligarhică să desemneze un candidat agreat de toate părţile, şi de români, şi de ruşi, şi de către cei care vor Unirea cu România, şi de cei care optează pentru Uniunea vamală. Avem nevoie de un candidat puternic, care să câştige chiar din primul tur, să fie o persoană integră, capabilă să ţină piept sistemului oligarhic şi să poată declanşa alegerile anticipate”, a spus Năstase.

Liderul Platformei „DA” a declarat că nu insistă asupra candidaturii sale la funcţia de şef al statului. „Dacă acest candidat ne va depăşi pe toţi, de ce să nu-l înaintăm? Poporul nu are nevoie de eroi de pe scenă. Principalul e să fie agreat şi de electoratul de dreapta, şi de simpatizanţii PSRM şi PPPN”, a spus Andrei Năstase.


Warning: file_get_contents(https://graph.facebook.com/comments/?ids=https://radioorhei.info/andrei-nastase-avem-nevoie-un-candidat-agreat-atat-de-stanga-cat-si-de-dreapta/): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 400 Bad Request in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 17

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 19