Select your Top Menu from wp menus

Andrei Năstase a depus la CEC listele cu semnăturile colectate în susţinerea sa

Preşedintele Partidului Platforma Demnitate și Adevăr (PPDA) Andrei Năstase a prezentat astăzi la Comisia Electorală Centrală (CEC) listele de subscripție cu semnăturile colectate în susţinerea sa pentru alegerile prezidențiale din 30 octombrie curent, informează MOLDPRES.

Potrivit liderului PPDA, procesul de colectare a semnăturilor s-a finalizat acum cîteva zile. „În total au fost prezentate 25 de mii de semnături în susţinerea candidatului PPDA în alegerile prezidenţiale. După înregistrarea candidaturii mele la CEC voi depune tot efortul pentru a învinge în scrutinul prezidenţial. Astfel, mă oblig să fac lumină în cazul furturilor din sistemul bancar, cei vinovaţi să fie anchetaţi, iar cetăţenii să nu achite din cont propriu banii furaţi”, a spus Andrei Năstase.

„Totodată, după ce voi ajunge în funcţia de Preşedinte al ţării, voi semna mai multe iniţiative legislative pentru reformarea justiţiei, lupta cu corupţia, asigurarea pensiilor decente şi o viaţă mai bună pentru cetăţeni”, a menţionat Năstase.

„CEC urmează să verifice în decursul a şapte zile setul de documente prezentat de PPDA și să decidă înscrierea efectivă a candidatului formaţiunii în competiția electorală”, a declarat preşedintele CEC, Alina Russu.


Warning: file_get_contents(https://graph.facebook.com/comments/?ids=https://radioorhei.info/andrei-nastase-a-depus-la-cec-listele-cu-semnaturile-colectate-in-sustinerea-sa/): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 400 Bad Request in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 17

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 19