Select your Top Menu from wp menus

Andreea Marin va revni la televizor cu o emisiune ce a rupt audienţele în Spania

Andreea Marin mizează pe o revenire spectaculoasa in televiziune, cu ajutorul unui format pe care o firma de productie din Spania vrea sa-l importe in Romania cu ajutorul Zânei Surprizelor.
„Tiene Arreglo” (Tu repari) este numele emisiunii care a spulberat toate audientele televiziunilor in Spania, chiar de la primul sezon. Moderata de jurnalista Toni Moreno, show-ul preinta povesti de viata ale unor oameni cu probleme. In studio se afla mai multi specialisti (in drept, in administratie locala, in psihologie, etc) care incearca sa le ofere acestora sfaturi, iar cei de acasa pot suna in direct pentru a dona diverse sume de bani. Diferenta dintre acest show si alte emisiuni de gen este abordarea: cei din studio isi pastreaza tot timpul zambetul pe buze, un rol important avandu-l prezentatoarea care din cand in cand face cate o gluma care sparge atmosfera care tinde sa devina apasatoare.
Aceasta reteta a transformat emisiunea „Tiene Arreglo” in cel mai vizionat show din Spania. Vara trecuta, la doar cateva saptamani de la debut, show-ul a stabilit un record istoric pentru postul de televiziune care il difuzeaza, care in timpul acestuia a inregistrat un share de aproape 25%.

Zilele trecute, Andreea Marin a marturisit ca cel care i-a propus acest format este un vechi colaborator al lui Valeriu Lazarov. Se pare ca acesta vrea sa aduca show-ul in Romania, iar Andreea Marin pare omul perfect pentru acest format. O sigura problema ar fi: in Spania, de exemplu, emisiunea dureaza aproape patru ore, ceea ce ar impiedica-o pe Andreea sa se ocupe de alte activitati, inclusiv cele legate de casa. Tocmai acest lucru l-ar fi deranjat, se pare, pe Stefan, care se obisnuise ca sotia lui sa stea mai mult pe acasa.

sursa: nefiltrat.ro


Warning: file_get_contents(https://graph.facebook.com/comments/?ids=https://radioorhei.info/andreea-marin-va-revni-la-televizor-cu-o-emisiune-ce-a-rupt-audientele-in-spania/): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 400 Bad Request in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 17

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 19