Select your Top Menu from wp menus

Ancheta tânarului omorât in Transnistria bate pasul pe loc

După jumătate de an de la incidentul de la postul trilateral al forţelor de pacificare nr. 9 din regiunea transnistreană, când un militar rus l-a împuşcat mortal pe un localnic, Vadim Pisari, dosarul stă pe loc. Procuratura din Federaţia Rusă nu doreşte să conlucreze, a declarat pentru Info-Prim Neo avocatul familiei Pisari, Alexandru Postică. Potrivit avocatului, dacă peste trei-patru luni acest dosar nu se va mişca din loc, va fi transmis la CEDO.

Alexandru Postică a spus că autorităţile din Federaţia Rusă nu au predat arma cu care a fost împuşcat tânărul de 18 de ani şi din această cauză este imposibil să fie efectuată expertiza balistică. Totodată, la cererea Procuraturii Generale, nu s-a format Comisia Rogatorie în care să fie audiat militarul care a deschis focul. Mai mult, Veaceslav Cojuhari este în continuare dat în urmărire.

Pe de altă parte, şeful Secţiei investigaţii şi infracţiuni în Forţele Armate din cadrul Procuraturii Generale, procurorul Ion Dediu, a declarat că pe acest dosar se lucrează şi că a fost formată o Comisie Rogatorie. Procurorul a evitat să mai spună alte informaţii, invocând secretul anchetei.
pentru detalii click pe info-prim.md


Warning: file_get_contents(https://graph.facebook.com/comments/?ids=https://radioorhei.info/ancheta-tanarului-omorat-in-transnistria-bate-pasul-pe-loc/): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 400 Bad Request in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 17

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 19