Select your Top Menu from wp menus

Anastasia Lazariuc, tanara si frumoasa la 59 de ani pe care i-a implinit

Anastasia Lazariuc pare ca nu imbatraneste. Cantareata de muzica pop, originara din Republica Moldova, a implinit ieri 59 de ani si poate fi considerata vedeta care a invins cel mai evident lupta cu trecerea timpului.

Solista isi mentine silueta de vis si un ten aproape impecabil. Nu a oferit pana acum dieta secreta insa a spus doar ca nu pierde noptile si respecta regula celor trei mese zilnice. In schimb, intre mese, consuma cate un pahar cu apa, scrie agentiadepresamondena.ro.

A avut insa o perioada in care s-a ambitionat sa urmeze o dieta mai solicitanta: a mancat doar carne si a baut zilnic cinci litri de apa. In acelasi timp, si-a permis sa nu renunte la unul din viciile sale, fumatul.

Genele au favorizat-o si pe fiica ei, Ileana Lazariuc. Fostul fotomodel, sotia lui Ion Ion Tiriac, este mama a doi copii si, la fel, pare ca este imuna la efectele trecerii timpului.

Dupa o casnicie care s-a incheiat in conditii nu tocmai bune, Anastasia Lazariuc este de cativa ani intr-o relatie cu magicianul Iosefini Junior cu care s-a spus ca s-a si logodit.

Cantareata este bunica a patru copii, doi ai fiului sau, Andrei, si doi ai Ilenei.


Warning: file_get_contents(https://graph.facebook.com/comments/?ids=https://radioorhei.info/anastasia-lazariuc-tanara-si-frumoasa-la-59-de-ani-pe-care-i-a-implinit/): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 400 Bad Request in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 17

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 19