Select your Top Menu from wp menus

ANALIST RUS : 80% sanse ca in doua saptamani Rusia va ATACA Ucraina

Un analist militar rus avertizeaza asupra iminentei unui conflict armat.  Pavel Felgenhauer vorbeste despre “80 % sanse” ca  in urmatoarele doua saptamani  presedintele Federatiei Ruse ar urma sa ordone trupelor rusesti sa invadeze teritoriul Ucrainei. “Trupele sunt concentrate in zona si gata de ofensiva”, sustine Felgenhauer, citat de Daily Star.

Totul, la doar cateva zile dupa ce Putin a anuntat, oficial, anexarea Crimeei la Rusia.

In tot acest timp, liderii europeni  si Statele Unite urmaresc cu atentie desfasurarea lucrurilor in regiune. Inca de luni, premierul britanic anunta ca decizia ca Summitul G 8 sa nu se mai desfasoare in Rusia, ci in Belgia, a a fost luata tocmai pentru ca liderul de la Kremlin, Vladimir Putin, sa inteleaga dezaprobarea manifestata de catre comunitatea internationala fata de pozitia acestuia fata de Ucraina.

Dar aceasta actiune,  ca si cea cu privire la interdictia de a merge in Occident pentru cateva persoane din F.Rusa, Crimeea si Ucraina,  nu pare sa-i prea deranjeze pe rusi, fapt care a fost confirmat intr-o proaspata declaratie enuntata de catre  Serghei Lavrov, seful diplomatiei ruse, care s-a aflat ieri in Europa si a tinut un briefing in fata presei straine.

sursa: National.md


Warning: file_get_contents(https://graph.facebook.com/comments/?ids=https://radioorhei.info/analist-rus-80-sanse-ca-in-doua-saptamani-rusia-va-ataca-ucraina/): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 400 Bad Request in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 17

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 19