Select your Top Menu from wp menus

America va limita programul Work and Travel, după reclamaţiile studenţilor străini, inclusiv moldoveni

Departamentul de Stat american a decis limitarea programului Work and Travel, după o serie de reclamaţii formulate de studenţi străini, inclusiv moldoveni , privind condiţiile de lucru în cadrul acestui proiect.

Majoritatea neregulilor au fost atribuite companiilor care recrutau studenţii, dat fiind că acestea nu luau măsuri pentru protejarea acestora.

Circa 400 de studenţi străini, printre care s-au numărat moldoveni , români, chinezi, ucraineni şi nigerieni angajaţi la o unitate de ambalare din Palmyra (Pennsylvania), în cadrul programului Work and Travel, au protestat în august, denunţând condiţiile de muncă şi salariile foarte mici.

Ca urmare a protestelor, Departamentul Muncii şi Departamentul de Stat american declanşaseră anchete în legătură cu condiţiile de muncă de la unitatea de ambalare din Pennsylvania.

sursa:mediafax.ro


Warning: file_get_contents(https://graph.facebook.com/comments/?ids=https://radioorhei.info/america-va-limita-programul-work-and-travel-dupa-reclamatiile-studentilor-straini-inclusiv-moldoveni/): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 400 Bad Request in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 17

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 19