Select your Top Menu from wp menus

Amenzi pentru cei care fac angajări la negru

Munca nedeclarată este interzisă în Republica Moldova. Un proiect de lege în acest sens a fost aprobat astăzi de către Guvern.

„Prin muncă nedeclarată se înțelege orice muncă prestată de un salariat pentru și sub autoritatea unui angajator, fără a fi acceptate prevederile privind încheierea contractului individual de muncă”, se arată în proiectul de lege.

Astfel, persoanele fizice care vor angaja muncitori la negru vor plăti amenzi între 100 și 150 unități convenționale și de 350 și 500 unități convenționale pentru persoanele juridice.

Pe de altă parte, premierul Vlad Filat a cerut un proiect de lege prin care să fie sancționați și cei care acceptă să fie angajați ilegal.

Proiectul urmează să fie adoptat și de către Parlament.


Warning: file_get_contents(https://graph.facebook.com/comments/?ids=https://radioorhei.info/amenzi-pentru-cei-care-fac-angajari-la-negru/): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 400 Bad Request in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 17

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 19