Select your Top Menu from wp menus

Ambele tabere revendica victoria. Declaraţii după exit-poll.Gest nepotrivit al lui Băsescu faţa de jurnalişti.

Presedintele suspendat, Traian Basescu, a declarat, duminica seara, ca, odata revenit la Cotroceni, va incerca sa genereze un sentiment de impacare in societate, scrie stirileprotv.ro
„In conditiile unui boicot al PDL, al UDMR si a unei zile caniculare, majoritatea romanilor a raspuns intr-un mod extraordinar chemarii la referendum” a spus Crin Antonescu.
Presedintele interimar, Crin Antonescu, a declarat, duminica seara, la Cotroceni, ca vor fi asteptate rezultatele oficiale ale referendumului si ca decizia Curtii Constitutionale va fi respectata.
Basescu: „Romanii puteau sa spuna DA si sa mearga spre est cu Voiculescu si Antonescu. Ei au spus NU si au mers catre Europa, catre NATO. Votul n-a fost petru mine, a fost pentru Romania. S-au manifestat asa cum le permite legea si constiinta. Cei mai multi au ramas acasa.”
Presedintele suspendat Traian Basescu a declarat, duminica seara, dupa inchiderea urnelor, ca „flacara democratiei a ramas aprinsa”, iar romanii „au respins lovitura de stat”.
„Cei care au dat lovitura de stat nu au nici macar fair-play. Adevaratul referendum este acela in care li se cerea romanilor parlament unicameral si 300 de parlamentari. Puscariabilii trebuie sa inteleaga ca referendumurile validate sunt OBLIGATORII pentru ca reprezinta suveranitatea exercitata direct de romani. Va multumesc ca nu ati validat lovitura de stat” a mai spus Basescu.
La sfarsit, presedintele Traian Basescu a facut un gest nepotrivit, cerand reporterilor Antena3 sa preia flacara democratiei. „Democratia frige la maini” a fost mesajul lui Traian Basescu.


Warning: file_get_contents(https://graph.facebook.com/comments/?ids=https://radioorhei.info/ambele-tabere-revendica-victoria-declaratii-dupa-exit-poll-gest-nepotrivit-al-lui-basescu-fata-de-jurnalisti/): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 400 Bad Request in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 17

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 19