Select your Top Menu from wp menus

Ambasadorul SUA: „Cooperarea mai strânsă cu NATO nu contrvine statutului de neutraliatatea al Republicii Moldova”

Cooperarea mai strânsă cu NATO, modernizarea forţelor armate şi participarea la operaţini internaţionale de menţinere a păcii nu contrvin statutului de neutraliatatea al Republicii Moldova, a declarat ambasadorul american William Moser în interviul acordat Europei Libere la încheirea mandatului la Chişinău.

„Dacă Republica Moldova îşi va întări capacitatea militară, îşi va consolida relaţia cu NATO şi participa mai activ la operaţiunile internaţionale de menţinere a păcii, aceste acţiuni în niciun caz nu vor viola statutul de neutralitate a ţării”.

Neutralitatea este „alegerea cetăţenilor acestei ţări şi Republica Moldova singură trebuie să ia o decizie în privinţa statutului. Nici o ţară nu trebuie să forţeze Republica Moldova să facă o alegere anume” a mai declarat ambasadorul american.

sursa: europalibera.org


Warning: file_get_contents(https://graph.facebook.com/comments/?ids=https://radioorhei.info/ambasadorul-sua-cooperarea-mai-stransa-cu-nato-nu-contrvine-statutului-de-neutraliatatea-al-republicii-moldova/): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 400 Bad Request in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 17

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 19