Select your Top Menu from wp menus

Ambasadorul României la Orhei:Trebuie continuate lucrurile bune care au fost începute

Ambasadorul României în Republica Moldova, Marius Lazurcă crede că pentru a continua lucrurile bune făcute de ţara sa în Moldova este nevoie de stabilitate şi pace. Declaraţia a fost făcută ieri, în cadrul vizitei Alteţei Sale Regale Prinicele României Nicolae, la Orhei. Potrivit ambasadorului, valoarea ajutorul oferit de România Republicii Moldova se ridică la 82 de milioane de dolari. Acesta speră că odată cu votul pentru noul guvern, perioada de incertitudini se va încheia, iar politicienii moldoveni vor dovedi un simţ al responsabilităţii pentru ţară.
Lazurcă a mai spus că România şi-ar fi dorit o altă formulă de guvernare şi o altă coaliţie, dar acest lucru este decis de cetăţenii Republicii Moldova şi politicienii de aici.
Ambasadorul a mai spus că se speră într-o colaborare fel de bună care a existat cu guvenrele Filat şi Leancă.
Anul trecut România a oferit 28 de milioane de euro pentru reparaţia grădiniţelor din Republica Moldova. Ajutorul românesc pentru instituţiile de învăţământ preşcolar din raionul Orhei se ridică la 1 milion de euro.


Warning: file_get_contents(https://graph.facebook.com/comments/?ids=https://radioorhei.info/ambasadorul-romaniei-la-orheitrebuie-continuate-lucrurile-bune-care-au-fost-incepute/): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 400 Bad Request in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 17

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 19