Select your Top Menu from wp menus

Ambasadoarea Corina Călugăru a fost desemnată una din cele 75 de femei care au marcat Consiliul Europei

Ambasadoarea Corina Călugăru a fost desemnată una din cele 75 de femei care au marcat Consiliul Europei. Potrivit unei informații plasate pe site-ul instituției ea a contribuit la crearea platformeii de cooperare cu companiiile IT și de dezvoltare a inteligenței artificiale cu comitetul Ad hoc în domeniul inteligenței artificiale, dar și în domeniul anti-trafic și de promovare a drepturilor omului.
Campania ”75 de femei în 75 de ani ai Consiliului Europei” a fost începută la 8 martie curent și celebrează femeile care au marcat activitatea CoE.
Corina Călugăru a fost în perioada 2015-2021 ambasadoarea Republicii Moldova la Consiliul Europei, iar în prezent este ambasadoare în Franța și Monaco. Aceasta este originară din Orhei.


Warning: file_get_contents(https://graph.facebook.com/comments/?ids=https://radioorhei.info/ambasadoarea-corina-calugaru-a-fost-desemnata-una-din-cele-75-de-femei-care-au-marcat-consiliul-europei/): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 400 Bad Request in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 17

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 19